Vecht-kunst

Welke positie neem jij in ?

Datum(s)

Op aanvraag

Category

Coaching & bewustzijn

Locatie

Op aanvraag

Prijs

Op aanvraag

Beschikbaarheid

0 van de 0

Omschrijving Vecht-kunst

Vecht-kunst is een werkvorm oosterse vechtkunsten, die je positie in het leven, in communicatie, in conflicten en in relaties inzichtelijk maakt.


Binnen relaties en organisaties wordt veel gevochten. Niet fysiek, maar verbaal. De gevechtjes die we nu voeren vinden plaats in huiselijke sferen, op de werkvloer en hebben zich vertaald in onderhandelingen en discussies. Tijdens spannende vergaderingen en gesprekken zijn we ons er vaak niet van bewust welke houding wij vanuit onze impuls aannemen. Met een onbewuste defensieve, passieve of aanvallende houding bereiken we veelal precies het tegenovergestelde van wij beogen. Vaker zijn wij elkaar aan het bestrijden dan aan het bijdragen aan de kracht van onze relatie en organisatie.


Door vanuit de vecht-kunsten te kijken naar menselijke relaties en interacties, en de principes te hanteren die binnen de vechtkunsten gelden, kan je leren hoe op een respectvolle en constructieve manier te vechten. Met dit inzicht in je eigen mogelijkheden, heeft ieder mens de kracht om relaties te veranderen en leidinggevende de positie om de potentie die bij medewerkers aanwezig is te activeren en aan te wenden ten gunste van de gehele organisatie. Daarin kan je mensen coachen tot gemotiveerde, weerbare en pro-actieve partners en medewerkers die met elkaar een gezonde, open en volwassen relatie en of organisatiecultuur creëren.


Voor wie is Vecht-kunst ?


Voor iedereen en teams :

  • Effectievere wil communiceren
  • Inzichten in zijn eigen gedrag wil krijgen
  • Relaties wil verbeteren
  • Kaders voor samenwerken willen stellen
  • Vernieuwde energie wil ervaren

Inschrijfformulier

Naam
Email
Telefoonnummer
Factuur Adres