Reset your brain

Geloof niet alles wat je denkt !

Datum(s)

26 november

Category

Coaching & bewustzijn

Locatie

Kloosterhotel ZIN
Boxtelsestraat 58
5261 NE Vught

Prijs

Prijs voor hele dag, inclusief lunch, thee/water/koffie € 195 euro p.p.

Beschikbaarheid

0 van de 0

Omschrijving Reset your brain

Doel van de training is het leren omgaan met druk/spanning, grenzen stellen, nee durven te zeggen, herkennen van lichamelijke signalen, bewust worden van je houding in communicatie wanneer het spannend wordt.


Middels deze ontwikkeling in en rondom deze thema’ s kun je voor mentale en fysiek fitheid zorgen.


Wat is mentale en fysieke fitheid? Definitie van Lenet is een balans tussen fysiek en geestelijk. Zorgen dat je innerlijk altijd in balans bent, in goede en (juist) in slechte tijden en dat je je lichamelijk goed voelt. Dat vraagt om goed met jezelf omgaan. Dat klinkt simpel en dat is het ook, en vraagt wel discipline. Hoe zorg voor balans ? Totale vitaliteit creëer je door dat je goed gezond te eten, gezond te bewegen en gezond te denken. Als je gezond denkt, heeft dat zijn weerslag op je fysieke fitheid. Mentaal en fysiek is aan elkaar verbonden.


Middels de inzichten uit de training leer je o.a. effectief om te gaan met spanning en werkdruk. Je leert je grenzen te herkennen, doordat we aan de slag gaan met :

  • Herkennen van wat je denkt
  • Herkennen van je lichaam signalen
  • Moed creëren voor aangeven van grenzen
  • Moed creëren voor kwetsbare opstelling

Ons denken bepaalt voor een groot deel voor hoe we ons voelen. Althans bij gezonde mensen (niet als er iets medisch gaande is). En wat is de impact van ons denken ? (weten jullie trouwens hoeveel gedachten wij gemiddeld per dag produceren ? 30 tot 50000). Ons denken bepalend hoe we ons voelen en vervolgens hoe we ons gedragen. Als we ons volledig bewust zouden zijn van ons denken, en ook de vaardigheid zouden hebben om te kunnen kiezen wat we denken, zouden we minder stress en spanning creëren. Reset your brain, ondersteunt je in het kunnen kiezen voor wat je denkt en voelt.

Inschrijfformulier

Naam
Email
Telefoonnummer
Factuur Adres