• sliderimage

Referenties

line_image
profiel_image
Karin van Spaandonk
Karin van Spaandonk

"Ik heb je leren kennen toen ik na een langdurig ziekzijn moest reïntegreren voor mijn werk. Daarbij heb je me efficiënt geholpen, ik werd betergemeld. Dat was heel fijn. Tijdens dat tweede spoortraject was het jouw taak om aan mij mijn andere kansen op de arbeidsmarkt te laten zien. Dat gaf mij zoveel energie en zelfvertrouwen dat ik aan een carrièreswitch begonnen ben. Nu zijn we collega-ZZP-ers en werken we samen aan een mooi project. Dat had ik nooit kunnen bedenken…"

Bedankt voor je professionele en hartelijke steun, Jeanette. Op jou kan ik altijd bouwen. Ik gun iedereen een coach zoals jij!


line_image
profiel_image
Soerin van Nieuwland
Managing Consultant
Soerin van Nieuwland / Managing Consultant Incentro

"Op mijn werk liep ik steeds tegen dezelfde belemmeringen aan. Het lukte mij niet om mezelf structureel op die vlakken te verbeteren. Door de gesprekken die ik met Jeanette gevoerd heb, is het mij in korte tijd duidelijk geworden waar ik werkelijk tegen aan liep. Jeanette wist de juiste vragen te stellen om tot de kern van mijn gedrag te komen. De opdrachten die ze mij meegaf waren confronterend en lastig, maar daardoor ontzettend effectief in het verlegen van mijn grenzen en uiteindelijk in het veranderen van mijn gedrag. Jeanette is een deskundige en vriendelijke coach. De inzichten die ik door haar heb opgedaan waren voor mij een echte eye-opener!"


line_image
profiel_image
Mark van Zanten
Frontend Consultant
Mark van Zanten / Frontend Consultant Incentro

"Ik heb Jeanette leren kennen als een flexibele, gedreven en betrokken coach. Ik liep al tijden rond met een groot vraagstuk over mijn werk, waar ik niet uit kwam. Jeanette heeft met een aantal gesprekken en trainingen geholpen om antwoorden op mijn vraagstuk en over mijzelf te vinden en daardoor als persoon te groeien. Met haar oprechte interesse, enthousiasme en kennis weet ze je nog verder in beweging te krijgen en alles uit jezelf te halen. Ze is een hele fijne gesprekspartner die open staat en erg flexibel is."


line_image
profiel_image
Kees van Bemmel
Manager Incentro
Kees van Bemmel / Manager Incentro

"Jeanette heeft mij doen inzien dat management en leiderschap twee heel verschillende dingen zijn. Ik heb door haar coaching een betere balans gevonden in mijn dagelijkse werk en heb geleerd beter om te gaan met mijn eigen valkuilen. Ook prive heb ik erg veel aan de gesprekken met Jeanette gehad. Ik heb coaching door Jeanette als bijzonder plezierig en waardevol ervaren en zou het iedereen aan willen bevelen!"


line_image
profiel_image
Manon Feijen
Officemanager DIT Technical Services
Manon Feijen / Officemanager DIT Technical Services

"Jeanette is een rationeel en bewogen personal coach, die begrijpt waar je het over hebt. Zij weet je kwaliteiten en passies goed naar boven te halen. Door een loopbaantraject te volgen ben ik me meer bewust geworden van mezelf. Net het duwtje in de rug wat ik nodig had. Ik ervaar door het traject meer zelfvertrouwen en ben zelfverzekerder geworden."


line_image
profiel_image
Martijn Vennix
Eigenaar Re-integratie Punt
Martijn Vennix / Directeur eigenaar Re-integratie Punt

"Ik heb Jeanette leren kennen als een gedreven adviseur, die duidelijk is in haar communicatie zowel richting werkgever als werknemer. Haar rapportages zijn helder en duidelijk. Het motto ‘afspraak is afspraak’ is zeker op Jeanette van toepassing. Verder zie ik Jeanette als een flexibel ingesteld persoon. Enerzijds zijzelf en anderzijds middels het creatief bedenken van oplossingen voor complexe vraagstukken."


line_image
profiel_image
Moniek Sol
Eigenaresse Solvare
Moniek Sol / Eigenaresse Solvare

“Jeanette heb ik leren kennen als een oprecht en zeer kordaat persoon. Zij is altijd even correct en respectvol naar en over haar cliénten. Zij weet mensen in beweging te brengen. Met geduld, creativiteit en bevlogenheid gaat zij aan de slag, zonder het doel uit het oog te verliezen. Een prettige en betrouwbare collega om mee samen te werken”


line_image
profiel_image
Paul Baan
Directeur Incentro
Paul Baan / Directeur Incentro

"Jeanette helpt onze medewerkers met hun persoonlijke effectiviteit. Samen bekijken ze welke gedrag daarbij hoort, vervolgens werkt Jeanette met hen aan het herkennen van momenten waarop het geleerde in praktijk moet worden gebracht. Jeanette is resultaatgericht. Trajecten kenmerken zich door korte en daadkrachtige sessies waarin het gedrag centraal staat."


line_image
profiel_image
Corry de Bakker
Corry de Bakker

“Ik heb Jeanette leren kennen als een gedreven re-integratiecoach. Als je langdurig in een kwetsbare situatie zit en er zoveel op je af komt, is het fijn als iemand met je meedenkt, je advies kan geven en je begeleidt. Dit houvast heb ik, naast vriendelijk en betrokkenheid , gehad aan Jeanette. Mede door Jeanette weet ik dat de keuze die ik gemaakt heb de juiste is en ben ik trots op wat ik heb bereikt.”


line_image