Programma's

De programma’s van LeneT gaan over bewustwording, verbinding creëren, levenskracht ontdekken en persoonlijk leiderschap ontwikkelen. De trainingsmodules geven inzicht(en) in wat je kunt veranderen om jezelf te innoveren. Innoveren tot de beste versie van jezelf.


De programma’s zijn intensief van karakter. Natuurlijk komt er theorie bij kijken, maar je leert pas echt door te doen, te ervaren en te delen. Kortom, je moet aan de bak!
Zweverige methodieken zul je bij LeneT niet tegenkomen. Je doet eenvoudig toepasbare oefeningen, individueel en met de andere deelnemers. Daardoor verwerf je inzichten, die een groot verschil kunnen maken bij de ontwikkeling van persoonlijke groei en kracht. Zodat je beter in staat bent gestelde doelen ook echt te bereiken. In de programma's draait het altijd om zelfbewustzijn en toepasbaarheid. Streven is dat iedere deelnemer de training ervaart als plezierig en leerzaam. En ik train op mijn eigen manier: met humor, diepgang, confrontaties, scherpte, kennis, nuchterheid en afwisseling.

“De meeste mensen zijn krachtiger dan ze zelf denken. Als je in verbinding staat met wie je écht bent, kun je je ook beter verbinden met de mensen om je heen. Dat maakt het leven een stuk leuker en gezelliger.”Bedrijfsprogramma's

LeneT geeft ook programma's aan bedrijven en organisaties. Samen met de opdrachtgever bied ik op `maat gesneden programma’s aan, altijd naar aanleiding van een hulpvraag.

Meestal is zo’n vraag gericht op teamontwikkeling: samenwerking bevorderen, vertrouwen en openheid creëren en optimaal gebruikmaken van de talenten van de teamleden.

thuis image
Thuis

25, 26 en 27 januari 2019

Voelen jullie het verlangen om de verbondenheid met je gezins- leden verder te ontwikkelen? ...

Bekijk programma
awarness image
Team Coaching

Op aanvraag

Wat is jouw manier van Zijn? Bied jij veiligheid en vertrouwen aan je team, gezin, je relatie(s)?…

Bekijk programma
balance image
Zelfkennis

13 en 14 oktober

Welke gedragingen typeren jou? Welke invloed hebben jouw gedragingen op anderen? Wat…

Bekijk programma
mentaal fit image
Reset your brain

26 november

Doel van het programma is het leren omgaan met druk/spanning, grenzen stellen, nee durven te…

Bekijk programma
health image
Reset jezelf

1 & 2 december

In onze huidige maatschappij, waarin we diverse rollen vervullen ; vader, moeder, medewerkster…

Bekijk programma
Play with Power image
Vecht-kunst

Op aanvraag

Vecht-kunst is een werkvorm oosterse vechtkunsten, die je positie in het leven, in…

Bekijk programma