• sliderimage
img left side

Over Lenet

Over mij

Ik ben Jeanette van Duffelen, het gezicht achter LeneT. Op mijn 26e werd ik leidinggevende en sinds 1999 ben ik actief als HR adviseur en consulent in de re-integratiebranche. De ontwikkeling van anderen en mezelf houdt me dus al vele jaren bezig. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat mensen prettig en gelukkig kunnen leven en werken. Als jij uit jezelf haalt wat erin zit, dan heb ik mijn doel bereikt. Zo simpel is het.

Ervaring

Mijn ervaring met coachen en training geven is breed: in mijn loopbaan heb ik bij veel verschillende leermeesters mijn licht opgestoken. Bij topcoaches uit binnen- en buitenland, professionele opleiders en collega’s in het vak. En bij al die mensen en teams die ik inmiddels trainde en coachte. Bovendien beschouw ik mezelf als ervaringsdeskundige. Alle onderwerpen uit mijn coaching en trainingen komen voort uit mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik heb ze zelf ervaren en doorleefd, ervan geleerd en van daaruit nieuwe keuzes gemaakt. Ik werk dan ook niet volgens één kant-en-klare methode. Coaching kent in mijn optiek geen protocol en is altijd maatwerk.

Belofte

Er is altijd iets mogelijk, hoe groot of complex een vraagstuk ook lijkt. Veranderingen, tegenslagen… ze horen bij het leven en daar verander je niets aan. Waar het om gaat is hoe je ermee omgaat. En daarin kun je kiezen, ook al lijkt het soms van niet. Tijdens de coaching of training ontdek je dat je verschillende keuzes hebt. Je moet ze vervolgens wél maken. En ik ondersteun je, zodat je ook echt resultaten behaalt. Daar kun je op rekenen.

Bij LeneT is het intakegesprek een gratis kennismakingsgesprek, waarin we erachter komen of ik iets voor je organisatie of voor jou zelf kan betekenen. Als we allebei geloven dat dat het geval is, dan maak ik een voorstel voor een traject. Interesse? Bel of mail me, dan maken we een afspraak.


Bekijk mijn CV
img left side