Verbindt mens en organisatie

  • Verbindt mens en organisatie

    sliderimage

Centrum voor coaching, bewust zijn en verbinding

Lenet Centrum voor Bewust Zijn en Verbinding is een bureau dat medewerkers, teams en organisaties ondersteunt bij ontwikkeling en groei van leiderschap, verbinding en bewustwording. Het ontwikkelen van groei, leiderschap en verbinding kunnen wij realiseren middels programma’s, individuele coaching trajecten en incompany programma’s op maat.


Lenet Centrum voor Bewust Zijn en Verbinding heeft samenwerkingsverbanden met professionele, ervaren coaches, trainers en facilitators. Door deze samenwerkingsverbanden kunnen wij, vanuit ons specialisme, ondersteuning bieden aan organisaties en medewerkers(in diverse branches), die het verlangen of wens hebben om te ontwikkelen in samenwerking, verbinding, leiderschap, communicatie, cultuurverandering en bewustzijn.


Lenet Centrum voor Bewust Zijn en Verbinding werkt vanuit een aantal waarden. Waarden die ervoor zorgen dat de kwaliteit van coaching en programma’s gewaarborgd blijft. Wij staan voor partnership, we bouwen aan vertrouwen en veiligheid, zodat deelnemers graag met ons samenwerken. We staan voor inspiratie, we bouwen aan inzicht en motivatie, zodat deelnemers geïnspireerd raken en in actie komen. We staan voor faciliterend leren, we bouwen aan kwaliteiten, zodat capaciteiten groeien. We staan voor commitment, we bouwen aan eigenaarschap, zodat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.


De programma’s en de coaching trajecten zijn bij Lenet Centrum voor Bewust Zijn en Verbinding op basis van ervaringsgericht leren. Leren door te doen, leren door te ervaren en leren door te ontdekken. De deelnemers worden geïnspireerd en uitgedaagd om tot zijn of haar maximale persoonlijke of professionele potentieel te komen. Daarbij wordt er vanuitgegaan dat de deelnemers compleet en succesvol zijn en alle verandering die door deprogramma’s of coaching kan worden bereikt, is een toevoeging met het doel de keuze- en handelingsmogelijkheden van de deelnemers te vergroten.


De medewerkers en de teams van organisaties zijn vaak het grootste kapitaal. Organisaties blijven door de regel voortdurend aan het innoveren om het bedrijfsresultaat te verbeteren. Lenet Centrum voor Bewust Zijn en Verbinding is ervan overtuigd dat investeren in het persoonlijke of professionele potentieel van de medewerkers bijdraagt aan een verbetering van bedrijfsresultaten en een fijne bedrijfscultuur. Door het inzetten van programma’s en coaching krijgen de medewerkers de mogelijkheid om op een effectievere wijze te communiceren en samen te werken, dit resulteert uiteindelijk in efficiëntie.

Programma's

thuis image
Thuis

25, 26 en 27 januari 2019

Voelen jullie het verlangen om de verbondenheid met je gezins- leden verder te ontwikkelen? ...

Bekijk programma
awarness image
Team Coaching

Op aanvraag

Wat is jouw manier van Zijn? Bied jij veiligheid en vertrouwen aan je team, gezin, je relatie(s)?…

Bekijk programma
balance image
Zelfkennis

13 en 14 oktober

Welke gedragingen typeren jou? Welke invloed hebben jouw gedragingen op anderen? Wat…

Bekijk programma