Acceptatie is de hoogste vorm van verandering !

  • Acceptatie is de hoogste vorm van verandering !

    sliderimage

Incompany & outplacement

Voor organisaties en medewerkers

Als werkgever weet je: je mensen zijn je belangrijkste kapitaal. Maar soms krijg je te maken met een onwerkbare situatie. Of dat nu komt door economische omstandigheden of door langdurig verzuim: ineens lijken de belangen mijlenver uit elkaar te liggen. LeneT biedt op zulke momenten coaching, advies en ondersteuning. Mijn uitgangspunt: als je er samen uitkomt is het resultaat vele malen waardevoller.

Tweede spoor traject

Kan een medewerker zijn eigen werk niet meer uitvoeren, vanwege een medische beperking? Dan is het je plicht als werkgever, na een jaar arbeidsongeschiktheid, om een zogenaamd ‘Tweede spoor traject’ aan te bieden. LeneT begeleidt medewerkers én werkgevers bij zo’n traject. Samen zoeken we naar geschikt werk, waarbij ik veel persoonlijke aandacht besteed aan het verwerkingsproces en de eigen kracht en kwaliteiten van de medewerker.

Outplacement

Heb je geen baan meer, of je dreigt je baan door omstandigheden te verliezen? Dan kan de toekomst er heel donker uitzien. Je bent aangewezen op een uitkering en tegelijkertijd wordt er van je verwacht dat je solliciteert, dat je weer aan de slag gaat. LeneT ondersteunt je als je buitenspel staat. Ik begeleid je in je zoektocht naar passend en zinvol werk. Voor de duidelijkheid: het is en blijft jouw toekomst. De interventies die ik aanbied, zorgen ervoor dat je je krachtiger voelt. Zodat je het roer weer in eigen hand kunt nemen. Op weg naar werk!