Zelfkennis

Knowing, is growing

Datum(s)

13 en 14 oktober

Category

Zelfkennis & bewustzijn

Locatie

Kloosterhotel ZIN
Boxtelsestraat 58
5261 NE Vught

Prijs

Prijs voor 2 dagen € 440 p.p. inclusief lunch

Beschikbaarheid

0 van de 0

Omschrijving Zelfkennis

Welke gedragingen typeren jou? Welke invloed hebben jouw gedragingen op anderen? Wat zijn je motivaties en drijfveren ? Wat gedrag vertoon jij onder spanning of ontspanning ? Wat zijn je patronen? Wat zijn je verlangens?


Op psychologisch niveau biedt Self ons de mogelijkheid ons bewust te worden van ons geconditioneerde gedrag dat vast- geroest zit in onze gewoonten. We kunnen er onze donkere kanten mee ontdekken, de kanten waar we liever niet mee geconfronteerd worden en niet graag naar kijken. Dat kan pijnlijk zijn, maar de enige manier om jezelf heel goed te leren kennen, is eerst naar je donkere kanten te kijken. Iedereen heeft positieve en negatieve kanten. De een heeft wat meer van de ene kant dan de ander. Self geeft aan hoe we onze negatieve kanten kunnen verbeteren en onze positieve kanten kunnen versterken. Self is heel geloofwaardig omdat je alles wat je hoort en ontdekt direct bij jezelf kunt toetsen en kunt vergelijken met je zelfkennis. Het belangrijkste idee berust op het principe dat ieder mens in basis een karaktertrek heeft die centraal staat. Deze draait als een as om de persoonlijkheid heen. Onze persoonlijkheid is het geheel van geconditioneerde patronen, overtuigingen en gedragingen.


De theorie en de werkvorm Self is al eeuwenoud en wordt door therapeuten, coaches en trainers ingezet om het zelfbeeld van de mens te vergroten. Door de regel genomen zijn we ons niet bewust waar onze aansturingen voor ons handelen en gedrag vandaan komt. Door de theorie, het uitvoeren van opdrachten en het delen met anderen, heb je de kans om je zelfkennis uit te breiden. Het is dus een interactieve training, waarbij je wordt uitgenodigd je open te stellen en actief bij te dragen.


Tijdens deze training leer je de theorie van persoonlijkheidstyperingen, het herkennen van je kwaliteiten en je beperkingen en tips voor verdere persoonlijke groei. Beladen met deze kennis kun je vervolgens op pad om goede (werk) relaties met anderen te kunnen leggen en gewenste doelen te realiseren.


Self is voor iedereen die :

  • Zijn bewust zijn wil vergroten
  • Relatie met jezelf en anderen wil verstevigen
  • Patronen wil doorbreken
  • Persoonlijk leiderschap wil ontwikkelen
  • Samenwerking binnen een team wil boosten

Inschrijfformulier

Naam
Email
Telefoonnummer
Factuur Adres