Thuis

Diepe verbondenheid met je gezinsleden

Datum(s)

25, 26 en 27 januari 2019

Category

Coaching & bewustzijn

Locatie

Landgoed Blauwrijk
Hoogslabroekseweg 3
5406 VP Uden

Prijs

€ 1195 per twee deelnemers exclusief overnachtingen en inclusief catering

Beschikbaarheid

0 van de 10 plekken bezet

Omschrijving Thuis

Voelen jullie het verlangen om de verbondenheid met je gezinsleden verder te ontwikkelen?


Voelen jullie als gezinsleden de behoefte om te leren communiceren, op een manier die werkt? Het programma Thuis ondersteunt jullie, op een veilige en ervaringsgerichte manier te ontdekken wat je kunt doen om met elkaar verbinding, openheid en samenhorigheid te realiseren. Groeien en ontwikkelen als gezin, door bewust te worden van je eigen inbreng als gezinslid.


Het unieke programma biedt jullie de kans om op een energieke en positieve manier bezig te zijn, in continue verbinding met elkaar. In een veilige omgeving krijgen jullie ruimte om te ontdekken en te leren. Je wordt je bewust van verlangens en behoeften; niet alleen die van jezelf maar ook die van de ander.


Daarnaast word je je bewust van je eigen handelen. Datgene wat belangrijk is, mag ter tafel komen. Het onbesprokene wordt besproken. Wat waarderen jullie in elkaar als individu? Waarin zijn jullie als gezin erg goed? Hoe kun je elkaar meer verantwoordelijkheid geven? Kinderen zijn in hun ontwikkeling vaak een stap verder dan hun ouders durven zien. Opnieuw kijken, elkaar beter leren kennen en op sommige punten loslaten kan heel verfrissend werken.


Met uitdagende en plezierige activiteiten verkennen jullie in die unieke programma als gezin jullie mogelijkheden. Ze worden ook verankerd, zodat het een zinvol weekend is met het oog op de toekomst. Het is opnieuw thuiskomen bij elkaar. Zo weet je weer waar je met je kinderen voor staat, waar jullie voor willen gaan.


Gezinnen in alle mogelijke samenstellingen zijn van harte welkom. Vanaf de leeftijd van 7 jaar kunnen kinderen volwaardig meedraaien met het programma. Het programma duurt van vrijdagavond tot zondagmiddag. De locatie ligt in een groene omgeving die uitnodigt tot veel activiteiten in de buitenlucht.


Jeanette van Duffelen en Michiel Verzellenberg zijn ervaren coaches en facilitators die jullie een onvergetelijk weekend gaan bezorgen. Zij werken altijd vanuit het uitgangspunt respect voor autonomie en eigenaarschap. Door het programma ervaar je blijvend een diepere verbondenheid: niet alleen met jezelf en je gezin, maar ook met de mensen om je heen.

Inschrijfformulier

Naam
Email
Telefoonnummer
Factuur Adres